Повернутися до звичайного режиму

Відкрий для себе Європу

У травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. Україна є частиною Європи, ми живемо в унісон з Європою, мислимо по-європейські, у нас спільні ідеали.

18 травня 2017 року в Володимир – Волинській міській дитячій бібліотеці відбувся День Європи, на який завітали учні 5-А классу ЗОШ№1.

Біблотекар міської дитячої книгозбірні Тетяна Островська розповіла юним відвідувачам про важливість відзначення свята, наголосила, що цей день став символом нового початку, вільного та успішного шляху, мирної співпраці між суверенними націями, що ґрунтується на спільних цінностях та спільних інтересах, миру, солідарності, демократії та добробуту людей .

За допомогою книжкових виставок «Літературна Європейська спадщина», «Читаємо казкм народів Європи» і « Відкриваємо Європу разом» школяри зробили ще один крок до пізнання європейських країн. Наші відвідувачі мали нагоду долучитись до спільних цінностей, спільної історії всіх націй та народностей континенту, ознайомитись зі звичаями, традиціями, обрядами та національними стравами різних європейських країн, з цікавою багатожанровою літературою країн Європи – пірнути в невичерпне джерело духовної культури європейців.

Кiлькiсть переглядiв: 445

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.